Ledige stillinger

Klimarådet søger studentermedhjælper med interesse indenfor informationssikkerhed og persondatabeskyttelse

 

Den voksende klimaudfordring og forskellige veje til grøn omstilling af samfundet fylder meget hos både politikere og borgere. Med god grund. Det er dette århundredes største udfordring, og både i Danmark og internationalt skal der findes løsninger. Klimarådet rådgiver regeringen om, hvordan Danmark bedst og billigst kan gennemføre omstillingen til et lavemissionssamfund i 2050. Klimarådet søger lige nu en ny studentermedhjælper til at indgå i sekretariatets arbejde.

Arbejdet spænder bredt og vil både bestå af bidrag til de analyser, som sekretariatet udarbejder for Klimarådet, koordinering af mindre forløb og assistance i forbindelse med rådsmøder og konferencer samt faste administrative opgaver særligt i relation til informationsteknologi, informationssikkerhed og persondatabeskyttelse.   

Jobopslaget findes her. Ansøgningsfristen er d. 16-11-2018

I rekrutteringsprocessen anvender vi det elektroniske rekrutteringssystem HR-manager. Vi modtager kun ansøgninger, som er sendt via linket til HR-Manager. Undlad i vedhæftede dokumentnavne at benytte æ, ø og å.