Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket fire ledige stilinger i Klimarådet - tre stillinger er slået op som analytiker og en som administrationsmedarbejder. Frister er henholdsvis 23. maj og 2. juni.

Senioranalytiker
Her leder vi efter dig, der har erfaring og indsigt i el- og varmeforsyning, energiforbrug og udledning fra industri og erhverv, samt CCS, CCU og Power-to-X. Fristen er 2. juni.

Se det fulde jobopslag og søg jobbet her.

Erfaren administrationsmedarbejder
Her har vi brug for dig, der er et organisatorisk talent med lyst til at udvikle og understøtte en professionel administrativ understøttelse af en organisation med en vigtig samfundsmæssig opgave. Fristen er 2. juni.

Se det fulde jobopslag og søg jobbet her.

Analytiker
Her søger vi dig, der har lyst til at bidrage til udformningen og tilrettelæggelsen af samfundsrelevante analyser på klimaområdet. Analyserne kan omfatte alle dele af den grønne omstilling, og de vil ofte have et særligt fokus på samfundsøkonomiske aspekter. Fristen er 23. maj.

Se det fulde jobopslag og søg jobbet her.

Klimaanalytiker med international indsigt
Her er vi på udkig efter dig, der har indsigt i de internationale effekter af Danmarks klimaindsats og det danske klimaaftryk i udlandet. Fristen er 23. maj.

Se det fulde jobopslag og søg jobbet her.