Klimadialogforums kommentarer til Klimarådets statusrapport

Nyhed
26. marts 2021
21 medlemmer af Klimarådets klimadialogforum har afgivet deres skriftlige kommentarer til Klimarådets årlige statusrapport. Kommentarerne er samlet på Klimarådets hjemmeside.

Klimarådets klimadialogforum blev etableret efter vedtagelsen af klimaloven fra juni 2020 med det formål at bistå Klimarådets arbejde og drøfte rådets anbefalinger og består af 41 medlemmer fra en række forskellige organisationer, der spænder over NGO’er, tænketanke, offentlige organisationer, lønmodtagerorganisationer og erhvervsorganisationer.

Næsten alle 41 medlemmer af klimadialogforum loggede på samme digitale møde den 26. februar for at diskutere Klimarådets statusrapport forud for offentliggørelsen. Efterfølgende har medlemmerne haft mulighed for at afgive deres skriftlige kommentarer, som Klimarådet nu har samlet og gjort tilgængelig på hjemmesiden.

Klimadialogforums medlemmer er kommet med mange forskelligartede input og faglige iagttagelser i de skriftlige kommentarer til Klimarådets Statusrapport 2021 fra februar.

 

Læs Klimadialogforums kommentarer til Statusrapport 2021 her

Læs et kort referat fra mødet op til offentliggørelsen af Statusrapport 2021 den 26. februar her.