Klimarådet søger to analysepersoner

Nyhed
9. april 2019

Klimarådets sekretariat søger to nye medarbejdere til stillinger med fokus på udarbejdelse af analyser om den grønne omstilling i Danmark.

Den voksende klimaudfordring og forskellige veje til grøn omstilling af samfundet er blevet et af de absolut vigtigste fokusområder for både politikere, erhvervsliv og borgere. Med god grund. Klimaforandringer er blandt dette århundredes største udfordringer, og både i Danmark og internationalt skal der findes løsninger.

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver om, hvordan Danmark kan gennemføre omstillingen til et drivhusgasneutralt samfund i 2050 og samtidig fastholde velfærd og udvikling.

Klimarådet betjenes af et sekretariat, der bidrager til udformningen og tilrettelæggelsen af samfundsrelevante analyser på klimaområdet. Analyserne kan omfatte alle dele af den grønne omstilling med særligt fokus på de økonomiske aspekter. 

I sekretariatet har vi nu to ledige stillinger med fokus på udarbejdelse af analyser. Vi søger både en person med flere års erfaring og en nyuddannet.

Læs mere i jobopslaget vedrørende to nye analysepersoner til Klimarådets sekretariat her.