Klimarådet søger en ny medarbejder

Nyhed
1. september 2017

Vi søger en analytiker til Klimarådets sekretariat.

Den voksende klimaudfordring og forskellige veje til grøn omstilling af samfundet fylder meget hos både politikere og borgere. Med god grund. Det er dette århundredes største udfordring, og både i Danmark og internationalt skal der findes løsninger. Klimarådet rådgiver regeringen om, hvordan Danmark bedst og billigst kan gennemføre omstillingen til et lavemissionssamfund i 2050. Nu er der en ledig stilling som analytiker i Klimarådets sekretariat. 
 
Har du interesse for klima- og energipolitik og lyst til at arbejde innovativt og tværfagligt med analyser af klimapolitiske udfordringer? Vil du være en del af et af landets stærkeste klimafaglige miljøer? Så bør du overveje at blive vores nye kollega. Vi søger en analytiker med den økonomiske værktøjskasse i orden og gerne med kendskab til sammenhængene mellem klima, energi, land- og skovbrug. Du kan være nyuddannet eller have flere års erfaring. 

Jobopslag kan findes her. Ansøgningsfrist 30.09.2017.

(NB: Tidligere var ansøgningsfristen 22.09.2017, men grundet en fejl i DJØF's jobannonce er fristen udskudt til 30.09.2017.)

I rekrutteringsprocessen anvender vi det elektronisk rekrutteringssystem HR-manager. Vi modtager kun ansøgninger, som er sendt via linket til HR-Manager. Undlad i vedhæftede dokumentnavne at benytte æ, ø og å.