Klimarådet søger en ny studentermedhjælper

Nyhed
22. januar 2018

Til Klimarådets sekretariat søger vi en studentermedhjælper med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 15 timer

Den voksende klimaudfordring og forskellige veje til grøn omstilling af samfundet fylder meget hos både politikere og borgere. Med god grund. Det er dette århundredes største udfordring, og både i Danmark og internationalt skal der findes løsninger. Klimarådet rådgiver regeringen om, hvordan Danmark bedst og billigst kan gennemføre omstillingen til et lavemissionssamfund i 2050. Klimarådet søger lige nu en ny studentermedhjælper til at indgå i sekretariatets arbejde.

Arbejdet som studentermedhjælper spænder bredt og vil både skulle understøtte kommunikationen af Klimarådets analyser og bidrage til de beregninger og analyser, som sekretariatet udarbejder for Klimarådet. Dertil kommer assistance i forbindelse med rådsmøder, hjælp til tilrettelæggelse af konferencer og lignende samt faste administrative opgaver som en del af den daglige drift. Du vil som student få mulighed for at bidrage til arbejdet med Klimarådets økonomiske modeller og analyser, ligesom du vil få indblik i Klimarådets og sekretariatets løbende faglige drøftelser og kommunikative opgaver. 

Jobopslaget findes her. Ansøgningsfristen er d. 09-02-2018

I rekrutteringsprocessen anvender vi det elektroniske rekrutteringssystem HR-manager. Vi modtager kun ansøgninger, som er sendt via linket til HR-Manager. Undlad i vedhæftede dokumentnavne at benytte æ, ø og å.