Klimarådet søger en økonom og en administrativ medarbejder

Nyhed
5. november 2021

Klimarådet søger to nye medarbejdere. Læs mere om stillingerne her.

Økonom med interesse for klimaet og mod på at lære

Som medarbejder i Klimarådets sekretariat skal du have lyst til at hjælpe rådet med at udforme og tilrettelægge samfundsrelevante analyser på klimaområdet. Analyserne kan omfatte alle dele af den grønne omstilling med særligt fokus på de samfundsøkonomiske aspekter.

Vi søger specifikt en nysgerrig og engageret analytiker med gode samfundsøkonomiske kompetencer, som kan bidrage til faglige analyser samt udvikling af virkemidler, effektvurderinger og beregning af samfundsøkonomiske omkostninger mv. Du vil blive del af et stærkt økonom-team med et fagligt højt niveau og plads til sparring, udvikling og videndeling.

Ansøgningsfristen er søndag den 28. november 2021.

Læs det fulde opslag, og søg stillingen her.

Administrativ medarbejder til HR, indkøb og organisation

Du vil skulle bidrage til at løfte en bred vifte af opgaver inden for det administrative område i relation til HR og indkøb samt skabe gode rammer for Klimarådets arbejde. Afhængig af din erfaring, uddannelsesbaggrund og udviklingsønsker kan opgaverne tilpasses i samarbejde med din AC-kollega. 

Opgaverne er mangeartede og kræver et godt overblik samt en høj grad af selvstændighed i opgavevaretagelsen. Sammen med en AC-kollega bliver du et vigtigt bindeled for sekretariatet til bl.a. Statens Administration, HR-funktionen i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Ansøgningsfristen er søndag d. 14. november 2021.

Læs det fulde opslag, og søg stillingen her.