Klimarådets formand deltager på biomassekonference i København

Nyhed
9. maj 2018

Klimarådets formand Peter Birch Sørensen præsenterer den kommende hovedrapport om biomasse på konferencen European Biomass Conference and Exhibition 2018, der afholdes i København.

Den internationale biomassekonference EUBCE 2018 afholdes i Bella Center i København fra 14. til 17. maj 2018. Konferencen har fokus på anvendelsen af biomasse i energi- og transportsystem med fokus på teknologiske løsninger, tilgængeligheden af biomasseressourcer, markedsmodning, klimaeffekter og bæredygtighed samt regulering og politik.  

Klimarådets formand, Peter Birch Sørensen, er inviteret som taler og paneldeltager tirsdag den 15. maj i to sessioner, der handler om klima og bæredygtighed. Om formiddagen i plenar-sessionen fremlægger Peter Birch Sørensen Klimarådets seneste hovedrapport om biomasse, som indeholder anbefalinger om fremtidig regulering af biomasse – både i Danmark og internationalt. Om eftermiddagen deltager han i en workshop arrangeret af IEA Bioenergy, der handler om muligheder og løsninger i forhold til anvendelsen af bæredygtig bioenergi.   

Se mere om Klimarådets deltagelse på konferencens hjemmeside her